Uređuje se nerazvrstana cesta u Viljevu

Uređuje se nerazvrstana cesta u Viljevu

Temeljem uspješne aplikacije na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije pod nazivom Gospodarska revitalizacija Slavonije, Baranje i Srijema, Općina Viljevo je krenula sa realizacijom rekonstrukcije nerazvrstane ceste u naselju Viljevo – produžetak ulice Vladimira Nazora do ulice Kardinala Alojzija Stepinca odnosno državne ceste D34 popularno zvana cesta „Rača“ sa krakom prema ulici Braće Radića ukupne duljine oko 900 metara. Ukupna vrijednost investicije iznosi 278 287,30 eura od čega je sufinanciranje Ministarstva 69 % te je isto osigurano iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti a ostatak od 31 % će biti osiguran iz Proračuna Općine Viljevo.

Realizacijom projekta će biti rekonstruirana nerazvrstana cesta asfaltnim pokrovom koja će omogućiti bolji protok poljoprivrednih proizvoda direktno sa oranica do sabirnog centra – poljoprivrednog spremišta koje se nalazi uz predmetnu cestu odnosno olakšati i ubrzati poslovanje boljim protokom robe, odnosno smanjiti troškovi poslovanja poljoprivrednika što će izravno utjecati na povećanje prihoda i rast konkurentnosti te omogućiti izgradnju i ostale gospodarske infrastrukture na građevinskom zemljištu koje se nalazi uz cestu.

Temeljem provedenog postupka javne nabave, potpisan je ugovor o izgradnji sa odabranim izvođačem Prijevoz i trgovina Tomislav i Slavko Uremović d.o.o. iz Našica i započeli su radovi. Rok izvođenja radova je 4 mjeseca.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije