Elvis Živković ponovno izabran za predsjednika KUD-a “Matija Gubec” Donji Miholjac

Elvis Živković ponovno izabran za predsjednika KUD-a “Matija Gubec” Donji Miholjac

Članovi KUD-a “Matija Gubec” Donji Miholjac održali su protekle godine niz nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Mađarskoj te sudjelovali na većini događanja koje je organizirao grad Donji Miholjac, a gostovali su i u medijima gdje su predstavili svoje tradicijske, folklorne i kulinarske aktivnosti. Članovi KUD-a pohađali su seminare tradicijskih plesova, a društvo je sudjelovalo i na natječajima za projekte grada i ministarstva kulture i medija i Osječko-baranjske županije što je rezultiralo s nekoliko odobrenih projekata. Tijekom godine u KUD-u se radilo i na održavanju nošnje i druge opreme, prostorija i popravku tamburaških instrumenata. Puno se pozornosti posvetilo i suradnji s Gradom, školama i gradskim udrugama kao i prijateljskim KUD-ovima – rekao je podnoseći izvješće o radu u protekloj godini na godišnjoj skupštini predsjednik Elvis Živković.

Ove godine Kulturno-umjetničko društvo „Matija Gubec„ održati će jubilarno 50. Miholjačko sijelo. Za ovogodišnju smotru priprema se širi i kvalitetniji sadržaj. Važno je naglasiti da će se sijelo zbog velikih vrućina koje su vladale proteklih godina, ali i zbog godišnjih odmora članova domaćina i gostiju održati nešto ranije, krajem lipnja. Promijeniti će se i lokacija tako da će sijelo biti održano u Kolodvorskoj ulici, gdje će biti postavljena velika pozornica. Planiraju se pozvati neka od zvučnih imena domaće tamburaške scene, a ove godine će posljednjeg dana manifestacije uz ostale sadržaje biti održana i Dječja smotra folklora. U planu je i susret pučkih pjesnika.

Skupština je bila i izborna, a za predsjednika u slijedećem četverogodišnjem razdoblju ponovno je izabran Elvis Živković.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije