Na godišnjoj skupštini uzgajatelja malih životinja

Na godišnjoj skupštini uzgajatelja malih životinja

Predsjedništvo Udruge uzgajatelja malih životinja Slavonija iz Donjeg Miholjca na godišnjoj skupštini, među ostalim je izvjestilo o reviziji članstva prema kojoj udruga sada broji 27 članova. Najveći dio brisan je iz evidencije udruge zbog neispunjavanja obveza, a dio više nije zainteresiran za rad, ili se prestao baviti uzgojem.

Članovi udruge u protekloj su godini sudjelovali na brojnim izložbama i sajmovima uglavnom na području Sjeverne Hrvatske te na specijalnim izložbama u Hrvatskoj i Mađarskoj, gdje su u uzgoju golubova izvrsne rezultate postigli Vladimir i Davorin Pavin, Perica Plemenitaš i Josip Šimunović.

Blagajnik Miroslav Černoga osvrnuo se na proteklu 24. Međugradsku izložbu malih životinja koja je održana u prostorijama udruge. Prostor se pokazao nedostatnim tako da će predsjedništvo za ovu godinu nastojati osigurati bolje uvjete za održavanje izložbe. Treba napomenuti da je udruga protekle godine nabavila temeljem realiziranih programa 25 novih kaveza za ptice.

Uz izložbu i ovoga je puta bio organiziran natječaj likovnih radova na temu Moj kućni ljubimac u sklopu dječjeg vrtića Pinokio. Najbolji radovi su bili nagrađeni priznanjima, medaljama i katalozima.

U udruzi su zadovoljni suradnjom s gradskom upravom grada Donjeg Miholjca i susjednih općina, a istaknuta je već tradicionalno dobra suradnja sa već spomenutim dječjim vrtićem Pinokio, Veterinarskom stanicom Mihael kao i s Radiom Donji Miholjac.

Predsjednik Perica Plemenitaš na kraju je zaključio kako je 2023. protekla uobičajeno radno s planiranim aktivnostima pozvavši članove u ovoj godini na aktivnije sudjelovanje na izložbama u susjednim gradovima kao i na redovite sastanke četvrtkom.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije