Proglašeni najuspješniji sportaši u 2023. godini

Proglašeni najuspješniji sportaši u 2023. godini


Laura Bogatić, članica Hrvačkog kluba “Fami” Donji Miholjac, višegodišnja državna prvakinja u svojoj kategoriji, a od 2022. godine i članica Hrvatske ženske hrvačke reprezentacije - proglašena je najuspješnijom sportašicom grada Donjeg Miholjca.

Najuspješniji sportski kolektiv je Stolnoteniski klub “Donji Miholjac”, koji je na Prvenstvu Hrvatske u Varaždinu, u kategoriji mlađih kadetkinja osvojio ekipno 1. mjesto.

Marko Prusina, trener Košarkaškog kluba “Donji Miholjac”, najuspješniji je sportski djelatnik u 2023. godini.

Priznanje za iznimne višegodišnje rezultate u hrvanju i doprinos u razvoju sporta dobio je Hrvački klub “Fami” Donji Miholjac. Okuplja pedesetak aktivnih članova. Na brojnim natjecanjima osvojili su 58 odličja, od toga 18 zlatnih, 12 srebrnih i 28 brončanih medalja i ekipno tri pehara. U klubu su ponosni na svoje članice Emu Zemunić i Lauru Bogatić, koje su 2022. godine ušle u Hrvatsku hrvačku reprezentaciju te danas predstavljaju Hrvatsku i Donji Miholjac na svim međunarodnim natjecanjima.

Vladimiru Skeledžiji, sadašnjem tajniku Zajednice športskih udruga grada Donjeg Miholjca, koji uskoro odlazi u mirovinu - uručena je Županijska plaketa za izniman doprinos razvoju i promicanju sporta.

Priznanja su primili i perspektivni mladi sportaši: Jakov Grgić i Ante Šiljeg, nogometaši NK “Jedinstva”, Deni Golinac, član Rukometnog kluba “Mladost”, Leona Bereš u badmintonu, Leila Bucko u odbojci, Andrej Crnčević i Patricija Falamić u hrvanju, Josip Drenić i Petar Korov u košarci, Gabrijela Kranjčević-Milišić i Zlatko Kovačević u sportskom ribolovu, Ivan Čošić u šahu te Lota Kalazić u stolnom tenisu.

Priznanja i plakete najuspješnijim sportašima i sportskim djelatnicima uručio je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije