Dan škole “Hrvatski sokol” u Podravskim Podgajcima

Dan škole “Hrvatski sokol” u Podravskim Podgajcima

Pjesmom, plesom, recitacijama i scenskim prikazima na poznatom podgajačkom šokačkom govoru, učenici i zaposlenici OŠ “Hrvatski sokol” Podravski Podgajci - obilježili su Dan škole. Svečanoj priredbi bili su nazočni i učenici područne škole Črnkovci, predstavnici Grada Donjeg Miholjca i općine Marijanci te ravnatelji susjednih škola.

Ravnatelj škole Krešimir Lagetar zahvalio je učenicima i nastavnicima-mentorima, koji su uspješno predstavljali školu na brojnim županijskim natjecanjima te je izrazio zadovoljstvo poboljšanim uvjetima izvođenja nastave.

- U matičnoj školi završili smo učionicu na otvorenom, nabavili nove stolove u blagovaonici i novo ozvučenje, na čemu se zahvaljujemo gradonačelniku i Gradu Donjem Miholjcu. Spuštanjem stropova dovršili smo uređenje učionica u Črnkovcima te nabavili još jednu interaktivnu ploču, a posebno se radujemo uređenju sportskog igrališta” - istaknuo je ravnatelj i zahvalio na tome županiji i općini Marijanci.

Proslavu Dana škole uveličali su članovi povijesne postrojbe “Hrvatski sokol” iz Osijeka, koji to čine od same izgradnje škole u Podravskim Podgajcima, a koja nosi zajedničko ime - “Hrvatski sokol”.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije