Počinje realizacija Projekta Zaželi 4 Grada Donjeg Miholjca, općina Magadenovac i Marijanci

Počinje realizacija Projekta Zaželi 4 Grada Donjeg Miholjca, općina Magadenovac i Marijanci

U nazočnosti pružatelja usluga, gradonačelnika Donjeg Miholjca Gorana Aladića te načelnika općina Magadenovac i Marijanci Stjepana Živkovića i Darka Dorkića, u Poduzetničkom inkubatoru predstavljeni su detalji izvođenja Projekta Zaželi 4.

Zaposleno je 30 pružatelja usluga (žena), koje će skrbiti o 180 krajnjih korisnika u sljedeće tri godine. Ukupna vrijednost projekta je milijun 485 tisuća eura. 

U okviru priprema za provedbu projektnih aktivnosti, voditelj projektnog tima udruge Duga Marko Majdenić istaknuo je, da je bio daleko veći interes krajnjih korisnika od predviđenog broja koji ispunjavaju uvjete, odnosno prijavili su se 252 krajnja korisnika, a prihvaćeno je 180.

Za Pomoć u kući odabrani su:

Marija Kranjević, Marica Tukerić, Irena Tolić, Ruža Knežević, Ružica Ronta i Darija Kinjerovac iz Donjeg Miholjca, Severina Majdenić iz Golinaca, Danica Šimenić i Ljiljana Vinogradac iz Podravskih Podgajaca, Valerija Popović i Suzana Žigić iz Radikovaca, Marina Veselovac i Anita Pejin iz Svetog Đurađa, Ramona Hlavsa iz Brezovice, Ivanka Majdenić i Martina Molnar iz Črnkovaca, Svetlana Brkić i Anita Živković iz Kunišinaca, Marina Pandurić, Zdenka Čvangić, Pavica Knežević i Anastazija Popović iz Marijanaca, Ivanka Ivoš i Draženka Davidović iz Beničanaca, Anđelka Živković i Rajka Jović iz Kućanaca te Irena Mačešić, Mirjana Šegović, Katarina Kucjenić i Ivana Lacović iz Šljivoševaca.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije