1. kolo Županijske kadetske lige ribiča

1. kolo Županijske kadetske lige ribiča

Ove godine je liga malo izmijenjena pošto je prijavljeno samo 3 ekipe kadetkinja, a one ne mogu loviti zasebnu ligu (po Pravilniku potrebno je 4 ekipe da bi se mogla održati liga). Donesena je odluka da kadetkinje love u jedinstvenoj ligi s kadetima (11 ekipa), a na kraju će im njihovi rezultati biti preračunati i dodijeljeni pehari ekipno i pojedinačne medalje za najbolje natjecatelje kao i kadetima.
 
   Natjecanje je održano na Staroj Dravi Donji Miholjac, a iz Zajednice ŠRU D.Miholjac nastupile su tri ekipe: kadeti i kadetkinje RŠU "Udica" D.Miholjac i kadeti "Smuđa" Črnkovci.
 
   Kadeti RŠU "Udica" u  sastavu Domagoj Šerić, Samuel Kovačević i Patrik Drašković osvajaju prvo mjesto ekipno. Domagoj i Patrik osvajaju prva mjesta  sektorski, a Samuel je bio  drugi. Kadete je vodio Igor Kovačević.
 
   Kadetkinje “Udice" su  nastupile u sastavu Ena Sudarić, Gabrijela Kranjčević-Milišić i Tanja Tukerić, uz vodstvo Steve Sudarića. Kadetkinje su zauzele 9. mjesto ekipno, a Gabrijela treće mjesto u sektoru.
 
     Vrlo dobra bila je i ekipa kadeta "Smuđa" iz Črnkovaca. Osvojili su drugo mjesto ekipno. Teo Juras prvi u sektoru, Andrej Kraljek drugi, a Lukas Majdenić treći u sektoru.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije