Zlatne donjomiholjačke stolnotenisačice

Zlatne donjomiholjačke stolnotenisačice

Završeno je Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za najmlađe kadetkinje i mlađe juniorke koje se tri dana igralo u Donjoj Stubici od 24.do 26. svibnja 2024.godine. Prvog dana natjecanja na Prvenstvu Hrvatske u Donjoj Stubici mlada ekipa STK Donji Miholjac u sastavu: Tamara Grobotek, Lucija Balent, Zita Petrović, Marija Miličić i Nina Tolić pod vodstvom trenera Alena Vuzema osvojila je državno prvenstvo. Nakon osvajanja skupine u finalnom meču na suprotnoj strani su bile vršnjakinje iz STK Križevci.

Pobjedom u finalu rezultatom 3-1 stolnotenisačice Donjeg Miholjca državne prvakinje. U subotu i nedjelju natjecanje se nastavilo u pojedinačnom dijelu i u igri parova. U pojedinačnom dijelu Lucija Balent napravila je veliko i ugodno iznenađenje. Odličnom igrom i značajnim pobjedama nad bolje rangiranim i godinu dana starijim igračicama osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju.

Tamara Grobotek iznenađujuće je ispala u četvrtini, a Zita Petrović u osmini finala. Marija Miličić s jednom pobjedom i dva poraza u skupini nije prošla u fazu razigravanja na ispadanje. U dijelu ženskih parova ponovno je sjajna bila Tamara Grobotek u paru sa Stelom Presečki iz STK Zagorec iz Krapine. Dominantna igra kroz cijeli turnir parova i još jedno osvojeno zlato.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije