Nagrađeni i pohvaljeni najuspješniji učenici, učitelji i vanjski suradnici

Nagrađeni i pohvaljeni najuspješniji učenici, učitelji i vanjski suradnici

U Osnovnoj školi „August Harambašić“ Donji Miholjac u povodu Dana škole održana je svečana dodjela priznanja i nagrada najuspješnijim učenicima, učiteljima i vanjskim suradnicima u školskoj 2023./24. godini.

Donjomiholjački učenici i učitelji ove su godine bili izuzetno uspješni na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima te je nagrađeno i pohvaljeno ukupno 80 učenika i 18 učitelja i vanjskih suradnika.

Najveći ovogodišnji sportski uspjeh donjomiholjačke osnovne škole svakako je prvo mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u stolnom tenisu koje su ostvarile učenice Julija Schweigert, Hana Čmelak, Laura Vidaković i Hana Miličić pod vodstvom vanjskog suradnika Alena Vuzema. Uz to je potrebno istaknuti  i 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz povijesti koje je osvojio učenik Karlo Vrbešić uz mentoricu Jelenu Šarčević.

Uz ostvarena državna natjecanja u košarci i hrvanju te nekoliko postolja na županijskim natjecanjima, i ove je godine nastavljen kontinuitet kvalitetnih uspjeha i rezultata učenika i učitelja donjomiholjačke škole.

S obzirom na to da Osnovna škola „August Harambašić“ Donji Miholjac svake godine dodjeljuje zahvalnicu zaslužnim ustanovama i pojedincima koji na različite načine svojim angažmanom pomažu kvalitetnom radu škole, ravnatelj Vedran Aladić ove je godine dodijelio zahvalnicu načelniku Policijske postaje Donji Miholjac Mariju Pavinu za dugogodišnju suradnju vezanu za sigurnost učenika i zaposlenika škole.

Na kraju ove svečanosti dodijeljena je i nagrada najuspješnijoj učenici škole Hani Čmelak za izvrsne rezultate i odličan uspjeh tijekom osnovnoškolskog obrazovanja.

Dodjelu priznanja i nagrada su svojim nastupom uveličale male školske mažoretkinje te školski pjevački zbor.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije