Prijedlozi programa obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca

Prijedlozi programa obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca

 

                 

JAVNI POZIV

za prijedlog programskih aktivnosti povodom obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca, 29. rujna i crkvenog goda Sv. Mihaela Arkanđela

Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca i Grad Donji Miholjac donijeti će Program obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca i objaviti ga na zajedničkom plakatu kako bi građani i gosti pravovremeno bili obavješteni o kulturnim, sportskim i drugim događanjima koja će se održati u našem gradu.

Turistička zajednica poziva sve institucije, gospodarske subjekte, udruge Grada Donjeg Miholjca, te sve zainteresirane strane da dostave svoje prijedloge programa, te se i ove godine uključe u obilježavanje Dana grada Donjeg Miholjca i crkvenog goda Sv. Mihaela Arkanđela.

Dan Grada obilježiti će se u razdoblju od 10. do 29. rujna 2024. godine.

Prijava prijedloga treba sadržavati: naziv organizatora, OIB, IBAN, adresu i točan naziv programa, opis programske aktivnosti, plan troškova (planirane prihode i rashode), planirano mjesto, datum i vrijeme održavanja događanja.

Nepotpune prijave i prijave koje ne stignu u zadanom roku podnošenja, neće se razmatrati.

Javni poziv otvoren je od 26. srpnja do 14. kolovoza 2024. godine.

Prijave prijedloga dostaviti na adresu Turističke zajednice grada Donji Miholjac, Trg A. Starčevića 2, Donji Miholjac 31540 i to preporučenom poštom s povratnicom ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo pravovremeno uskladili planirane programe i aktivnosti.

Nakon dostavljenih prijedloga programskih aktivnosti, Organizacijski odbor imenovan od strane Grada Donjeg Miholjca, razmotriti će dostavljene prijedloge i utvrditi program obilježavanja Dana grada.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije