Obilježen Dan općine Marijanci

Obilježen Dan općine Marijanci

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika u Kunišincima u počast poginulim hrvatskim braniteljima s područja Općine Marijanci, a potom Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen je Dan Općine Marijanci. Sjednicu je vodio predsjednik Općinskog vijeća Ivan Mesaroš, a uz vijećnike, općinskog načelnika Darka Dorkića, čelnike susjednih općina i gradova te ostale uzvanike, sjednici su nazočili zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić, ujedno izaslanik predsjednika Vlade RH te gradonačelnik Grada Đakova i saborski zastupnik Marin Mandarić kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora.

- Povodom obilježavanja Dana Općine ove godine želimo naglasiti značajna ulaganja u komunalnu i sportsku infrastrukturu u proteklom razdoblju. Riječ je o tri projekta rekonstrukcije cesta u Kunišincima, Bočkimcima i Črnkovcima, zatim obnovu 1.200 metara nogostupa kao prvu faza koja se sada nastavlja te projekte kojima su obnovljena tri nogometna igrališta i objekti na njima - rekao je općinski načelnik Darko Dorkić.

Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je Dan Općine Marijanci svim njenim žiteljima, a puno uspjeha u radu poželio je općinskom načelniku i vijećnicima.

- Čestitam vam na svemu što je učinjeno u prethodnom razdoblju, a stvarno je pregršt projekata od kojih su najznačajniji upravo infrastrukturni. Posebno su važna ulaganja u sportsku infrastrukturu, gdje je značajan doprinos dala Osječko-baranjska županija, ove godine Europska regija sporta. Svi projekti su upravo zbog stanovnika koji ovdje žive kako bi imali bolju kvalitetu života, da bi uspješno ostajali na ovim prostorima i ovu našu plodnu radnicu razvijali. Isto tako vidimo i razvoj Gospodarske zone, na čemu čestitam načelniku i čitavom timu. Uvjeren sam da ćemo i u narednom razdoblju kroz mudro korištenje europskih, nacionalnih, županijskih, kao i općinskih sredstava uspjeti još poboljšati uvjete života u našim općinama - poručio je Josip Miletić.

Dobitnicima su uručena općinska priznanja. Nagrada općine Marijanci dodjeljena je KUD “Slavonska vila” Marijanci-Kunišinci, a Zahvalnice kadetima DVD-a Bočkinci i Lukasu Majdeniću, članu ŠRD “Smuđ” Črnkovci

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije