Prodaja 25 parcela u Industrijskoj zoni “Janjevci”

Prodaja 25 parcela u Industrijskoj zoni “Janjevci”

Grad Donji Miholjac otvorio je Javni natječaj za prodaju zemljišta u Industrijskoj zoni „Janjevci” uz osnivanje prava građenja.

Na prodaju se nudi 25 parcela s ukupnom početnom cijenom od 613.716 eura. Najmanja parcela ima 528 četvornih metara dok najveća ponuđena parcela ima 15.589 četvornih metara.

Postupak se provodi javnim prikupljanjem pisanih ponuda prema uvjetima utvrđenim natječajemp, a provodi ga provodi Povjerenstvo za davanje u zakup i prodaju nekretnina grada Donjeg Miholjca .

Odluku o prodaji donosi Gradsko vijeće.

Namjena nekretnina određene su Urbanističkim planom uređenja Industrijske zone, a to je gradnja novih građevina, te obnova, rekonstrukcija i dogradnja postojećih građevina i prostora za gospodarske djelatnosti. Predviđene gospodarske djelatnosti su proizvodne, pretežno industrijske, namjene visokorazvijenih tehnologija bez štetnih utjecaja na okoliš, proizvodne zanatske aktivnosti i objekti poslovne namjene. Moguće je također graditi i prateće skladišne, upravne,uredske, trgovačke, uslužne i komunalno – servisne građevine čija ukupna tlocrtna izgrađenost može biti najviše 30 posto površine osnovne namjene.

Pravo sudjelovanja na javnom natječaju imaju fizičke i pravne osobe koje prihvaćaju posebne uvjete natječaja.

Uz obrazac ponude ponuditelj je dužan priložiti: pismo namjere, poslovni plan, dokaz o obavljanju gospodarske djelatnosti, dokument o solventnosti, dokaz o izmirenju svih obveza prema gradu Donjem Miholjcu, potvrdu porezne uprave o nepostojanju duga i druge tražene dokumente uz odgovarajuću ispravu o dokazu identiteta za ovlaštenu osobu, odnosno ponuditelja.

Javni natječaj otvoren je neodređeno vrijeme, a otvaranje ponuda biti će svakog zadnjeg petka u mjesecu s početkom u 12.00 sati u maloj vijećnici grada Donjeg Miholjca.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije