Domagoj Mikulić ponovno predsjednik Mladeži HDZ-a OBŽ

Na Izbornoj skupštini HDZ-a u Osijeku za predsjednika Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije jednoglasno izabran Domagoj Mikulić, koji je i do sada obnašao tu dužnost. Skupštini je nazočilo stotinjak izaslanika iz svih gradova i općina Osječko-baranjske županije kao i brojni gosti, a osim predsjednika izabran je i županijski odbor te izaslanici za Sabor mladeži HDZ-a.

Tako su u Županijski odbor MHDZ-a izabrani: Blažinkov Valentina, Budimir Alen, Bušljeta Ante, Čosić Dino, Feher Leonard, Ferčec David, Ferić Mislav, Franjkić Ivona, Klemen Tihomir, Kovčalija Drago, Krmpotić Marinela, Mamić Matea, Markanović Vaana, Marušić Davor, Mihaljević Domagoj, Mikić Zrinko, Opačak Josip, Oroz Dražen, Pavlić David, Pavlović Doris, Pek Hrvoje, Pek Vjenceslav, Pfeifer Roman, Poljak Irena, Radonjić Nives, Rupić Dino, Samardžić Nikolina, Sučić Mislav, Šipek Mia, Špoljarić Iva, Vinojčić Ivan i Zetović Eva.

Domagoj Mikulić, dugogodišnji član HDZ-a, po zanimanju magistar inženjer agroekonomike, saborski je zastupnik čiji je politički djelokrug usmjeren prije svega na mlade. Aktivno sudjeluje u brojnim aktivnostima i radu s mladima, a naglasak stavljana na obrazovanje i sudjelovanje mladih u političkom, gospodarskom, znanstvenom i društvenom životu sredina u kojima se školuju kako bi jednog dana preuzeli vodeće uloge u svom okruženju. Od studentskih dana zastupa interese studenata i mladih što je kasnije nastavio i sudjelovanjem na okruglim stolovima i javnim tribinama promovirajući mogućnosti rješavanja izazova koji su postavljeni pred mlade, a nastavio je u istom smjeru i kao saborski zastupnik kada je stupio na tu dužnost prije godinu i pol dana.

Izabrani predsjednik mladeži obratio se okupljenima te nakon zahvale na jednoglasnoj podršci istaknuo kako su upravo oni ti koji će jednoga dana preuzeti odgovornost za vođenje hrvatske politike te kako je u njihovom djelovanju i radu najvažnije zajedništvo.
„Mladež HDZ-a je najbrojniji politički podmladak u našoj županiji, koji je iznjedrio gradonačelnika Našica i Đakova upravo iz redova Mladeži, nekoliko načelnika i brojne vijećnike diljem županije. Još snažnijim angažmanom na terenu nastavit ćemo okupljati veliki broj mladih ljudi koji na vrijednostima HDZ-a žele graditi svoj politički put i bolju budućnost za sve građane naše županije i šire“ – istaknuo je Mikulić te dodao kako očekuje da zajedničkim snagama nastave aktivno djelovati u društvu te doprinositi radu stranke vlastitim idejama i inicijativama.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.