Skupština Limene glazbe

Na godišnjoj skupštini Gradske limene glazbe Donji Miholjac za novog je predsjednika izabrana Marija Galović, a za tajnika Igor Ovcin. Izabrana su i ostala tijela udruge te predložen plan rada za 2019.godinu.

Gradska limena glazba i u ovoj godini nastavlja s redovnim probama dva puta tjedno i s podmlađivanjem orkestra kroz školu podmlatka. Odraditi će sve tradicionalne nastupe u gradu, kao i sve ostale na koje ih pozovu ispred Grada ili nekih gradskih udruga. U planu im je i odlazak na 40. smotru Saveza amaterskih puhačkih orkestara Slavonije i Baranje te na smotru u Šiklošu u susjednoj Republici Mađarskoj. Trenutno je u fazi realizacija projekta sa TIKOM – turskom agencijom za suradnju i koordinaciju s kojom su krenuli u zajednički projekt kojeg je Ankara već službeno odobrila. Cilj projekta je da donjomiholjačka limena glazba bude njihov službeni orkestar s tim da bi TIKA financirala kupovinu instrumenata i odora. TIKA će za početak s Glazbene akademije dovesti profesora koji će pripremiti turske koračnice i koje će članovi donjomiholjačke limene glazbe uvježbavati, a zatim i nastupati za TIKINE manifestacije i događaje.

O planu rada govorio je dirigent Gradske limene glazbe Darko Nikolić, dok su sve goste i članove limene glazbe pozdravili dosadašnji predsjednik udruge Zoran Kovač i dogradonačelnik Donjeg Miholjca Tomislav Brusač.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.