Španjolski srednjoškolci kod gradonačelnika

Srednja škola Donji Miholjac uvrstila je u svoj Godišnji plan i program i Školski kurikul projektno obilježavanje Dana škole na temu "Europa oko nas". Završni dan projektnog tjedna, dan promocije realizacije projekta je 9.svibanj, Dan Europe, kada će u Srednjoj školi prikazati rezultate projekta kroz izložbenu manifestaciju te ugostiti uvažene goste iz drugih srednjih škola, lokalne i regionalne zajednice te osobe važne za projektnu aktivnost škole.

Povodom toga su jučer u posjet donjomiholjačkoj Srednjoj školi stigla dva nastavnika i 14 učenika vrtlara prijateljske škole iz Španjolske. Ubrzo nakon njihovog dolaska u Donji Miholjac u velikoj vijećnici dvorca "Mailath" primio ih je gradonačelnik Goran Aladić. Tom prigodom im je poželio dobrodošlicu, da se ugodno osjećaju u našem gradu i Hrvatskoj i ponesu pozitivna i lijepa sjećanja u Španjolsku. Također im je poručio da po povratku pozdrave naše nogometne reprezentativce Luku Modrića i Ivana Rakitića. Iako je govorio na hrvatskom jeziku, pri spomenu njihovih prezimena izazvao je srdačne osmjehe španjolskih srednjoškolaca.

Španjolci se kući vraćaju sutra nakon završne svečanosti koja će početi u 18:00 sati. Do toga je vremena predviđeno u 8:30 sati posjet staklenicima u Magadenovcu, radionice s učenicima, predstavljanje OPG-a Božić, posjet izletištu Stara Drava i utakmica odbojke na pijesku. Danas učenici iz Španjolske obilaze Đakovačku ergelu lipicanaca, Osječku tvrđu i Katedralu te Zvonimirov park.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.