Dan otvorenih vrata Srednje škole

Poljoprivreda strojarstvo i ekonomija tri su sektora u kojima se u Srednjoj školi Donji Miholjac učenici obrazuju u jedanaest odobrenih zanimanja.

Kako bi pokazali mogućnosti koje škola ima u obrazovnom i praktično-proizvodnom radu nastavnici i stručno osoblje održali su Dan otvorenih vrata, gdje su budućim učenicima i njihovim roditeljima predstavili sve školske programe,kao i učionice i praktikume u kojima se odvija nastava i stručna praksa.

- Učenicima i njihovim roditeljima pripremili smo različite vježbe, prezentacije i omogućili da i sami u njima sudjeluju. Smatramo da imamo odgovarajuće uvjete za kvalitetno obrazovanje i stručno osposobljavanje, a isto tako i pristup našim učenicima koji je u sklopu mogućnosti individualan, pogotovo za darovite učenike, što nam i pokazuju uspjesi na županijskim i državnim natjecanjima, ali i rezultati u našem stručnom i proizvodnom dijelu nastave - rekla je Mirta Grozdanić - Falamić pedagoginja škole.

Škola nastoji odgovoriti potrebama gospodarstva stalnim povećanjem broja zanimanja, tako da su već sada u planu zanimanje automehatroničara, koje bi trebalo zamijeniti zanimanje automehaničara i vrlo atraktivno zanimanje za naše područje, a to je hotelijersko - turistički komercijalist.

Učenici osmih razreda i njihovi roditelji koji su posjetili dan otvorenih vrata zadovoljni su uvjetima koje škola pruža, a najveće zanimanje pokazali su za gimnaziju i zanimanja strojarskih smjerova, pogotovo za CNC operatera.

Srednja škola Donji Miholjac ima tradiciju dugu 125 godina za koje vrijeme je stvoren sustav obrazovanja za svakog pojedinca prema vlastitim mogućnostima s naglaskom na stjecanje teorijskih i praktičnih znanja potrebnih u suvremenim društvenim i gospodarskim tijekovima.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.