Dan zajedništva, ponosa i sreće

“Dan zajedništva, ponosa i sreće” u utorak će, u znak sjećanja na povijesni uspjeh naše nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, obilježiti i grad Domagoja Vide - grad Donji Miholjac.

Riječ je o inicijativi pokrenutoj od strane izbornika  Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i Organizatora bez granica. Sve je krenulo u svibnju kada je u Vukovaru održan 2. festival pod nazivom Svi zajedno - hrvatsko naj, kada je izbornik Zlatko Dalić rekao, kako bi volio da se taj dan obilježava kao Dan zajedništva, ponosa i sreće.

Pozivu na sudjelovanje odazvalo se 20-tak gradova, koji će toga dana pripremiti sadržaje obilježavanja. Među njima je i grad Donji Miholjac.

- Program će biti organiziran ispred dvorca Mailath u 9:00 sati, a u njemu će sudjelovati djeca dječjeg vrtića PINOKIO, mladi nogometaši i sportaši. Ovim putem pozivam sve građane Donjeg Miholjca i prigradskih naselja da dođu odjeveni u poznate nam kockice kako bi zajedno obilježili događaj. Planiramo snimiti zajedničku fotografiju uz dvorac, pa stoga dragi Miholjčani, obucite kockice i veselimo se zajedno - poručuje gradonačelnik Goran Aladić.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.