Završni radovi u vrtiću Pinokio

Polaznici dječjeg vrtića Pinokio Donji Miholjac novu će pedagošku 2019./2020. godinu započeti 2. rujna u obnovljenom i dograđenom vrtiću.

U tijeku su završni radovi, a nakon tehničkog pregleda zgrade i dobivanja uporabne dozvole u vrtiću planiraju preseljenje namještaja iz zgrade INE Naftaplina te čišćenje prostora u što će biti uključen cijeli kolektiv vrtića.

- Nadam se da će nam i ovoga puta oko preseljenja pomoći i roditelji istaknula je ravnateljica Jadranka Landup te se zahvalila svima na pomoći i razumijevanju. Ovo je prva velika rekonstrukcija ovog objekta izgrađenog prije 41 godinu. Ravnateljica Jadranka Landup ističe, kako će se obnovom i dogradnjom vrtića proširiti kapaciteti za još dvije odgojno-obrazovne skupine. Tu su i natkrivene terase na kojima će djeca moći boraviti tijekom cijele godine. Osim nadogradnje, odnosno proširenja vrtića, obnovljeni su i svi sanitarni čvorovi, popravljeni, izbrušeni i izlakirani parketi u sobama dnevnog boravka, cijeli je prostor oličen te obojana unutarnja stolarija. Kompletna financijska konstrukcija biti će zatvorena s približno 3 milijuna kuna.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.