Nova radionica Respect+

U okviru projekta Respect+ Povjerenjem do socijalnog dijaloga, kojeg je nositelj općina Magadenovac sa partnerima gradom Donji Miholjac i Hrvatskom udrugom poslodavaca, u prostoru MPC - lokalne razvojne agencije održana je još jedna radionica za članove Gospodarsko-socijalnog vijeća. Od ukupno 10  tema predviđenih projektom danas su obrađene teme: Socijalno odgovorno poslovanje, te Socijalno partnerstvo i tržište rada. Predavači su bili Marta Noveski i Valent Poslon.

- Biti društveno odgovoran ne znači samo ispunjavati zakonske obaveze, već i preko toga, investirati u ljudski kapital, okoliš i odnose sa dionicima, zatim investiranje u tehnologije koje nisu opasne po okoliš, a u socijalnoj sferi, ulaganje u edukaciju, radne uvjete te usvajanje dobrih odnosa sa zaposlenicima - istaknuo je Valent Poslon.

Govoreći o internim dimenzijama  društveno odgovornog poslovanja, Poslon je na prvom mjestu istaknuo upravljanje ljudskim resursima - kako privući i zadržati zaposlenike koji imaju odgovarajuće znanje i vještine. Ne manje važno je cjeloživotno učenje i osnaživanje zaposlenika, bolja uravnoteženost između rada, obitelji i slobodnog vremena te jednake plaće i uvjeti za napredovanje žena i muškaraca.

Na radionici, kojoj su bili nazočni, između ostalih gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić i novi načelnik općine Podravska Moslavina Dominik Cerić, predstavljeno je studijsko putovanje u Beč, koje je namijenjeno za članove Gospodarsko-socijalnog vijeća.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.