Milijuni otišli u Sveti Đurađ

Već u srijedu navečer društvene su mreže u Donjem Miholjcu jednostavno poludjele. Gradić kojega se sjete tek kada je gužva na graničnom prijelazu s Mađarskom, kada se dogodi prometna nesreća u blizini ili kada Domagoj Vida napravi feštu u rodnom gradu nekoliko će dana biti u središtu zanimanja zbog rekordnog dobitka u igri Loto 7 Hrvatske lutrije - deset milijuna kuna!

- Donji Miholjac noćas ne spava, netko je osvojio jackpot od 10 milijuna kuna - vrištao je naslov na portalu lokalnog Radija Donji Miholjac. Nakon ipak prespavane noći rekordan dobitak koji je osvojio igrač iz Donjeg Miholjca i dalje je bio glavna tema razgovora, a u kontakt-programu lokalnog radija satima su pričali o milijunima koji će usrećiti njihova sugrađanina ili sugrađanku. Pretvorili su se tako brojni Donjomiholjčani u financijske stručnjake, pa su tako mnogi bili prepuni savjeta što sretnik treba učiniti s osvojenim novcem. Neki su predlagali štednju, drugi rješavanje dugova i kupnju nekretnina, a neki pak da dobitnik sada treba uživati, ne žaleći novce, jer život je, kažu, prekratak.

Iz Hrvatske lutrije doznajemo da je dobitni listić uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Kolodvorskoj 16 u Donjem Miholjcu. Igrač je za uplaćenih 70 kuna odigrao deset kombinacija brojeva Lota 7 i nije odigrao joker broj. Riječ je o prvom ovogodišnjem jackpotu u igri Loto 7, a sretni brojevi bili su 2, 10, 15, 16, 20, 24, 32 i dopunski broj 9.
Povela se u četvrtak rasprava na društvenim mrežama i treba li sretni dobitnik otkriti svoj identitet ili pak u intimi, s najbližima, uživati u blagodatima milijuna kuna koje je osvojio. Većina ih se izjasnila za ono drugo.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.