Paketi za novorođene bebe

Za 20 novorođenih beba grad Donji Miholjac i Ljekarna Kovačević osigurali su poklon pakete, na čijoj je podjeli bio i mali Matej, šesto dijete u obitelji Toth iz Rakitovice.

“Protekle je godine bilo prijavljeno 78 novorođenih beba s područja grada Donjeg Miholjca, a tijekom ove godine - do danas prijavljeno je 44 bebe” - rekao je gradonačelnik Goran Aladić.

O sadržaju paketa govorila je Tihana Brkić, vijećnica Gradskog vijeća, zaposlena u Ljekarni Kovačević, na čiju je inicijativu organizirana podjela paketa.

”Drago nam je što je grad na ovaj način pokazao podršku obiteljima, koja je potrebna u ovo vrijeme, kada mnogi odlaze na rad u inozemstvo, pa i cijele obitelji. Mi smo ovdje po šesti puta i drago nam je da se povećala i novčana naknada grada za novorođenčad. Ovi pokloni za djecu puno znače. Mislim da je na svim područjima potrebno poticati i pokazivati u javnosti da podržavamo obitelji, jer obitelj je najveća vrijednost. Nama je normalno da je Matej naše šesto dijete i hvala dragom Bogu što možemo imati toliko djece te na taj način pridonijeti svojoj zajednici i domovini” - izjavila je dr. Ljubica Toth, držeći u naručju malog Mateja.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive