Proslavili Dan općine Viljevo i blagdan sv. Andrije


Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Viljeva načelnik Dominik Knežević istaknuo je gradnju objekta dječjeg vrtića bespovratnim sredstvima EU u vrijednosti 6 milijuna kuna. Osim vrtića, spomenuo je nekoliko infrastrukturnih i projekata društvenog standarda te posebno nove izmjene i dopune prostornog plana, što će biti od velike važnosti za pokretanje gospodarstva.

- Poslovna zona u Viljevskom Cretu je popunjena, a uskoro se očekuje i otvaranje zone Križevci u prostoru bivše granične vojarne. Velika investicija oko koje se vode pregovori je HEP-ova solarna elektrana, koja bi se trebala prostirati  na 14 ha i imati snagu 10 MW - naglasio je načelnik Knežević.

U ime Sabora i Vlade RH, te Osječko-baranjske županije nazočnima se obratio zamjenik župana Goran Ivanović, istaknuvši intenciju Vlade RH na oživljavanju ovoga prostora, koji je u odnosu na ostale dijelove Hrvatske do sada bio zapostavljen. Vlada je osnovala Savjet za Slavoniju, Baranju i Srijem te time u relativno kratko vrijeme omogućila ugovaranje i realizaciju projekata vrijednih 11 milijardi kuna.

Na svečanoj sjednici načelnik Dominik Knežević uručio je nagrade općine koje su primili: Zdenko Šumanovac, DVD Viljevo i NK Viljevo.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.