Dražen Trcović (HDZ) aktivirao mandat vijećnika u Gradskom vijeću

Dražen Trcović s liste HDZ-a aktivirao je svoj mandat u Gradskom vijeću Donjeg Miholjca umjesto Dalibora Stankovića iz Svetog Đurđa te je položio prisegu na posljednjoj sjednici vijeća, koja je počela pitanjima, prijedlozima, komentarima i mišljenjima vijećnika. 

Vijećnik SDP-a Zvonimir Božić zatražio je jednako sudjelovanje svih političkih stranaka u programu Radija Donji Miholjac te ponovio pitanje o podjeli kanti za smeće i njegovom razvrstavanju. Jedno od pitanja vijećnika bilo je i stanje s planiranom gradnjom novog objekta Srednje škole i sportske dvorane.

Odgovarajući na pitanja vijećnika gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić istaknu je, kako gradnja škole više nije upitna!

- Objavljen je natječaj za izvoditelja radova, koji je otvoren do 13. siječnja, a prvi radovi planiraju se u ožujku slijedeće godine. Natječaj za nabavku kanti za smeće je poništen i vjerojatno će početkom slijedeće godine biti raspisan novi, od strane Fonda - rekao je gradonačelnik Aladić.

- Dok se ne riješi pitanje kanti, Doroslov će opskrbiti kućanstva s vrećama različitih boja, gdje će se točno znati koja vrsta otpada ide u koju vreću. Zelena kanta ostaje i ona je za miješani komunalni otpad, koji će se prikupljati dva puta mjesečno. Prikupljanje papira i plastične ambalaže u određenim vrećama predviđeno je jedanput mjesečno - pojasnio je gradonačelnik.

Odgovarajući na pitanje vijećnika HSS-a Vlatka Mikolaševića, jesu li vijećnici HDZ-a u Gradskom vijeću oporba, Dražen Trcović je istaknuo, da je rad vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću Donjeg Miholjca uvijek bio orijentiran prema svim pozitivnom odlukama za Grad i građane Donjeg Miholjca.

- Nikada nije bilo nikakvih razmirica i neslaganja između Nezavisne liste, odnosno gradonačelnika i njegovih suradnika s Nezavisne liste i vijećnika Hrvatske demokratske zajednice, a i ovom trenutku stojimo na raspolaganju građanima i za dobrobit Grada Donjeg Miholjca - rekao je Dražen Trcović.

U nastavku sjednice vijećnici su usvojili Odluku o gradskim porezima te Odluku o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Donjeg Miholjca.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.