Poklon-paketi za osam beba

Osam poklon paketa grada Donjeg Miholjca i Ljekarne "Kovačević " s osnovnim higijenskim potrepštinama za osam novorođenih beba koje su rođene krajem protekle 2019.godine, roditeljima je danas uručio gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić. Istaknuo je kako je inicijativa o podjeli poklon paketa potekla od vijećnice Tihane Brkić, koja je ujedno djelatnica u Ljekarni "Kovačević" te kako se poklon paketi dodjeljuju već treću godinu.

- U prosjeku je to 70 do 80 beba godišnje – istaknuo je gradonačelnik Aladić.Također je dodao kako je Grad od prošle godine povećao iznos naknade za novorođene bebe na 2.000 kuna za prvorođeno te za svako sljedeće dijete dodatnih 500 kuna. Od osam roditelja kojima je gradonačelnik uručio poklon pakete troje ih ima tri djeteta, jedno ima dvoje djece, a njih četvero ima prvo dijete. Ukupno su protekle godine na području Grada i prigradskih naselja rođene 72 bebe. 

- Nadamo se da će godine koje su pred nama donijeti neka bolja vremena što se tiče radnih mjesta i plaća zaposlenicima, a time onda i većem broju novorođenih beba – istaknuo je gradonačelnik te poželio puno sreće i zdravlja novorođenim bebama i njihovim roditeljima.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.