Nagrađeni radovi učenika

Udruga uzgajatelja malih životinja "Slavonija" Donji Miholjac u suradnji s Osnovnom školom "August Harambašić" i Dječjim vrtićem "Pinokio" Donji Miholjac i ove je godine u okviru održavanja međugradske izložbe golubova, peradi, kunića i ptica organizirala natječaj za najuspješnije literarne i likovne radove.
- Zahvaljujući Gradu i prihvaćenom programu za financiranje projekta uključivanja predškolske i školske djece u rad udruge angažirali smo djecu da svojim literarnim i likovnim radovima obrade temu "Moj kućni ljubimac". Nagrađeni se radovi nalaze na panou u holu škole i u službenom Katalogu ovogodišnje izložbe - istaknuo je član uprave Udruge "Slavonija" Donji Miholjac Miroslav Černoga na dodjeli medalja, priznanja i zahvalnica  sudionicima natječaja koja je upriličena u holu donjomiholjačke osnovne škole.
Međugradska izložba malih životinja može se posjetiti u Društvenom domu u Rakitovici danas i sutra do 19:00 sati, te u nedjelju do 12:30 sati, kada će biti dodjela diploma izlagačima. U nedjelju će izlagači moći prodavati svoje životinje u pred prostoru Društvenog doma u skladu sa zakonskim odredbama.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.