Počela gradnja 24 stana POS-a u Belišću

Na pripremljenoj parceli u Ulici A.G. Matoša u Belišću danas, 3. veljače 2020. godine, na prigodnoj svečanosti položen je kamen temeljac za izgradnju višestambene zgrade po programu društveno poticane stanogradnje (POS).

Uz gradonačelnika Grada Belišća Dinka Burića, nazočni su bili potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Dragan Hristov, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović te drugi uzvanici.

U roku od 400 dana na tom prostoru treba biti izgrađena zgrada s 24 stana na pet etaža, odnosno s ukupno 1.536 četvornih metara korisne površine. Kako je rekao gradonačelnik Burić, Grad Belišće se uključio u projekt kojim želi pomoći stambeno zbrinjavanje mladih obitelji kroz projekt koji smatra jednom od demografskih mjera. Grad Belišće namjerava nastaviti projekte izgradnje po modelu POS-a, a za ovaj je poklonio zemljište, preuzeo plaćanje troškova svih priključaka te platio projektnu dokumentaciju.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.