Izvještajna skupština Zajednice ŠRU Donji Miholjac

Nakon što su u mjesecu siječnju i tijekom veljače održane skupštine svih 9 udruga članica naše Zajednice, održana je redovna Izvještajna Skupština ZŠRU D.Miholjac.

U ribičkom domu ŠRD "Šaran" P.Podravski okupilo se 29 predstavnika članica sukladno Statutu, Nadzorni odbor, ribočuvarska služba i gosti da bi ocijenili rad u 2019. godini i donijeli programske smjernice budućeg rada.
Sve točke dnevnog reda bile su popraćene pisanim materijalima o radu i financijskim pokazateljima. Predsjednik Tihomir Ronta i tajnik Željko Macanić dodatno su još i obrazložili pojedine točke dnevnog reda. Sva izvješća usvojena su jednoglasno.
 
Iz izlaganja i rasprave može se zaključiti da je to bila jedna od uspješnijih godina. U smislu gospodarenja vodama, porobljavanju sukladno planu i Gospodarskoj osnovi, čuvanje voda i uspješnom radu ribočuvarske službe, nabavi potrebne opreme i dr. Posebno raduje uspjeh naših ekipa u ligama HŠRS-a, na Kup natjecanjima HŠRS-a, a i uspješno odrađene Mini lige naše Zajednice u lovu ribe i blinkeraško natjecanje. Raste broj članova, što je garancija daljnjeg uspješnog rada i financijske stabilnosti.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.