Donacijski koncert “Srcem za Patrika” (ODGOĐENO)

Kulturno-umjetnička udruga "Napredak " Podravski Podgajci u suradnji s Mjesnim odborom i Lions klubom "Mihael" Donji Miholjac organizira donacijski koncert pod nazivom "Srcem za Patrika". Koncert će biti održan u Nastavno sportskoj dvorani Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac 29. ožujka s početkom u 19:00 sati. Nastupiti će tamburaški sastavi: "Garavi", "Lege" i "Arteški bunar" te solisti Igor Delač, Stjepan Huj i Vlatka Kopić Tena.

Svi izvođači su se odrekli svojih honorara, a organizator je zamolio i HDS ZAMP da se odreknu svoje naknade. Novac prikupljen donacijama biti će utrošen za dozvole, projekt i građevinski materijal za izgradnju kuće za šesnaestogodišnjeg Patrika. Organizator ističe kako je Patrikov otac teško bolestan i trenutno se nalazi u bolnici. O Patriku su nakon smrti njegove majke, kojem je tada bilo tri godine, brinuli otac i baka, a sada je sam s ocem. Cijelo to vrijeme pomagali su im susjedi i mještani, no kako je otac imao tešku operaciju srca potrebna im je kupaonica radi održavanja čistoće rane. Naime, kućica u kojoj žive ne zadovoljava osnovne stambene i životne potrebe. Izgrađena je od prijesne cigle i nije za obnavljanje i uvođenje vode.

- Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac nam je pribavio suglasnost oca, a pridružili su nam se i DND Donji Miholjac te Dječji vrtić "Pinokio". Nadamo se da će se i brojni drugi uključiti svojima donacijama i tako pokazati svoje veliko srce - ističu u Udruzi "Napredak".

Pomoći možete kupnjom donacijske ulaznice od 10 kuna, što je minimalna donacija, a može se dati i više, na ulazu u sportsku dvoranu, te uplatom na žiro račun Lions kluba "Mihael" na broj HR55 2412 0091 1340 0207 3 s naznakom "Srcem za Patrika".

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.