Skupština Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca

TZG DM održala je Izvještajnu sjednicu Skupštine. Izvješće je podnijela direktorica TZG DM Melia Vidaković. Skupštinu je vodio predsjednik TZG DM Goran Aladić, gradonačelnik grada Donjeg Miholjca.
 
Turistički ured provodio je operativno izvršenje aktivnosti utvrđenih Planom i programom rada u 2019. godini, a u skladu sa Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma.
 
Turistički ured ostvario je prihode u iznosu od 777.709,52  kune, od čega se najveći dio prihoda 73,2 %  odnosi na proračun Grada Donjeg Miholjca i aktivnosti koje je Turistički ured provodio u suradnji s gradom. Aktivnosti su bile usmjerene prema podizanju kvalitete organizacije i održavanja kulturnih događanja i manifestacija s ciljem razvoja kulturnog turizma značajnog za pozicioniranje destinacije.
Od značajnijih aktivnosti istaknula bih organizaciju i /ili suorganizaciju, te potporu brojnim manifestacijama koje se održavaju na području Grada Donjeg Miholjca. 
Miholjačko sijelo, Tour de Slavonia, Zlatna berba, aktivnosti vezane uz obilježavanje Dana grada, Advent u Donjem Mihioljcu i dr.  U okviru većeg broja događanja veliki naglasak dajemo na promociju OPG-obrta, brojnih zadruga omogučavajući im promidžbu, prezentaciju i prodaju njihovih proizvoda, u cilju razvoja ruralnog prostora. Suradnja i koordinacija s HTZ-om, TZ OBŽ-e, turističkim zajednicama,  gospodarskim subjektima i svim značajnijim  institucijama. Stručno  vođenje i prezentacija grada u suradnji s putničkim agencijama i programom Dvorci Slavonije.
Sudjelovanje u projektima kao član radne skupine prijave EU i HR projekata (Interreg  V-A), Kulturna baština, sudjelovanje na konferencijama  i radionicama na temu cikloturizma, Maribor, SLO i stručnim skupovima. Nastupi na raznim sajmovima osobno, ili putem dostave prom. materijala. 
TZG Turistički ured obavlja i poslove prikupljanja i obrade podataka na području djelovanja, vođenje sustava E - visitor iz kojeg je razvidan pad noćenja u odnosu na prethodno razdoblje koje je uvjetovano dugogodišnjim problemima u ugostiteljstvu na području  Grada Donjeg Miholjca.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.