Završena gradnja autobusnih stajališta u Rakitovici

U Rakitovici je završeno nekoliko projekata koji su bili izvođeni proteklih tjedana. Završena su nova autobusna stajališta, staza i ograda na groblju, pješačka staza od crkve pa do Nove ulice te saniran dio staze u Novoj ulici. U planu je i rekonstrukcija društvenog doma, a javna nabava za izvođača radova završila je 9. travnja. Slijedi vrednovanje ponuda te objava najpovoljnijeg izvođača – istaknuo je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.

Dogradonačelnik Tomislav Brusač dodao je kako su izgradnju autobusnih stajališta u Rakitovici investirale i realizirale Hrvatske ceste.

- Prijedlog ovog projekta predložili su stanovnici Rakitovice i putem Mjesnog odbora Rakitovice iskomunicirali prema Gradu koji je u brojnim kontaktima i dopisima u suradnji s Hrvatskim cestama dogovorio prioritete investiranja na području grada – rekao je Brusač. Dodao je kako će uz radove na obnovi kolnika od centra Grada Donjeg Miholjca do Republike Mađarske biti izrađen produžetak te pristup na biciklističku stazu, a u financijski plan je uključena i rasvjeta na svim križanjima na zaobilaznici. Brusač je istaknuo i kako se rješava pitanje nedovoljno osvijetljenih točaka u Vukovarskoj ulici u Donjem Miholjcu.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive