Elvis Živković novi/stari predsjednik

U četvrtak 28. svibnja 2020. održana je redovna izvještajna i izborna Skupština KUD-a Matija Gubec Donji Miholjac. Na Skupštini je predsjednik Elvis Živković iznio izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2019. godinu kao i plan za aktivnosti i financijski plan za naredno razdoblje, odnosno 2020. i 2021. godinu.

Predsjednik nadzornog odbora KUD-a Dražen Trcović iznio je Izvješće Nadzornog odbora KUD-a Zbog novonastale situacije uzrokovane koronavirusom teško je predvidjeti broj nastupa i druge aktivnosti, kao i mogućnost održavanja tradicionalne smotre folklora Miholjačko sijelo u okviru koje se i ove godine treba održati regionalna smotra koreografiranog folklora. Ove godine KUD Matija Gubec Donji Miholjac treba biti domačin 18. susreta KUDova koji nose ime Matija Gubec. Za predsjednika KUD-a ponovno je izabran Elvis Živković, a za zamjenicu predsjednika Ana Marinković. Za novog tajnika izabran je Nikola Herbst, a za blagajnika Tomislav Abramović.

Prisutne su pozdravili dogradonačelnik Tomislav Brusač i gradski vjećnik Dražen Trcović te su pohvalili rad i trud svih članova KUD-a i čestitali svim izabranim tijelima KUD-a. Dražen Trcović istaknuo je kako vjeruje da ćemo pronaći način da i ove godine održimo tradicionalnu smotru Miholjačko sijelo - u kasnijem terminu ili u manjem obujmu, koliko nam nova situacija dovoljava. Tomislav Brusač podržao je plan KUD-a za sljedeće razdoblje i pohvalio namjeru poticanja čvršće suradnje društava na području grada kroz zajedničke aktivnosti.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.