Čestitka župana za Dan županije

- Danas slavimo 27 godina osnutka i funkcioniranja Osječko-baranjske županije. Čestitam svim žiteljima 2. lipanja - naš dan i želim svima puno uspjeha, zdravlja i sreće, kako obiteljske, tako i na poslovnom planu i naravno, uspjeha u kretanju županije prema naprijed, koje je vidljivo, jasno i nedvosmisleno - istaknuo je župan IVAN ANUŠIĆ.

- Svi projekti koje smo najavili i koje želimo realizirati idu svojim tijekom. Nisu nas zaustavile ni ove situacije oko koronavirusa i nadam se da će to tako biti i ubuduće. Ostala je još sama realizacija projekata za koja su osigurana sredstva zajedno s Vladom RH kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem. 4,7 milijardi kuna je ugovoreno i realizirano samo kroz spomenuti projekt, a projekti koji ne idu u okviru Projekta Slavonija, Baranja i Srijem, koje realizira samostalno Osječko-baranjska županija su projekti koji prelaze više od milijardu kuna - rekao je župan Anušić.

U povodu obilježavanja Dana županije posebno izaslanstvo na čelu sa županom Ivanom Anušićem položilo je vijenac i zapalilo svijeće na platou Kapelice Kraljice mira na Krunskoj utvrdi u počast poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima. Vijence su položili izaslanstvo Grada Osijeka, Hrvatske vojske i policije te predstavnici braniteljskih udruga.

Održana je i 30. sjednica Skupštine OBŽ. Uoči radnog dijela sjednice, povodom obilježavanja Dana županije upriličio se kratki svečani program.  

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.